AD

Πειραιάς | 18χρονος πέθανε από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

Η Αστυνομία έκανε επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου παρελήφθη ο 18χρονος όπου και εντοπίστηκαν δύο άνδρες να φέρουν όπλα

 

Μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/1) στον Πειραιά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 18χρονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα αίτια του θανάτου του 18χρονου διερευνώνται, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Πειραιά. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε στο Τζάνειο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί του έκαναν προσπάθεια ανάνηψης επί μια ώρα, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο νεαρός έφτασε στο Τζάνειο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 5:15 τα ξημερώματα και δυστυχώς λίγο μετά τις 6:20 απεβίωσε. Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση αναμένουν την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 18χρονου, αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Δύο συλλήψεις στο νυχτερινό κέντρο, μια ημέρα μετά τον θάνατο του νερού
Σημειώνεται ότι κατά την έρευνα που έγινε σήμερα ξημερώματα στο κατάστημα συνελήφθησαν δύο άτομα για το νόμο περί όπλων. Στη θέα των αστυνομικών οι συλληφθέντες προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ το ένα όπλο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από αστυνομικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο συλλήψεις:
Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, καθώς κατείχαν όπλα ενώ επίσης προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στράτος Τζώρτζογλου: «Όλο το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, παρόλο που ήμουν παντρεμένος είχα συνεχώς προτάσεις»

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», τη Δευτέρα, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μετανιώνω που έζησα αυτή την πλευρά αλλά έγινα χειρότερος»

Στο πλαίσιο της σημερινής εκπομπής «Buongiorno», ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μια ειλικρινή ανασκόπηση σχετικά με την επίδραση της τηλεόρασης στη ζωή του. Εξήγησε στον αέρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρήκαν τον δράστη του βιασμού και της δολοφονίας 9χρονης πριν από 63 χρόνια σε εκκλησία στην Πενσιλβάνια

Η Κάρολ Αν Ντόχερτι έκανε ποδήλατο στις 22 Οκτωβρίου 1962 για να επιστρέψει μερικά βιβλία στη βιβλιοθήκη, όταν σταμάτησε στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Μάρκου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στον Πειραιά

Χειροπέδες σε ηγετικό μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών πέρασαν οι λιμενικές Αρχές στο πλαίσιο επιχείρησης του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την καταπολέμηση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, αλλά υποφέρω», λέει ο μοναδικός επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος της Air India

Ο μοναδικός επιζών της αεροπορικής τραγωδίας της Air India, που στοίχισε τη ζωή σε 241 επιβαίνοντες, δήλωσε πως νιώθει ο «πιο τυχερός άνθρωπος» στον κόσμο,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >