Jalou by Dolce & Gabbana

Δανάη Πάσσα

Το νέο fashion clamshell για όσες αναζητούν ένα νέο αξεσουάρ που θα καλύπτει τις επικοινωνιακές και στυλιστικές τους ανάγκες...!

Image: www.ubergizmo.com

Και το όνομά του... Jalou by Dolce and Gabbana!! Θα το λατρέψει κάθε γυναίκα και σίγουρα θα ζηλέψει πολλές αν δεν το αποκτήσει. Το νέο κινητό-κόσμημα της Sony Ericsson είναι μια περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση του Jalou και έχει μικρότερο μέγεθος και από το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν. Σίγουρα είναι ένα νέο αξεσουάρ μόδας με ιδιαίτερο design που θα κλέψει τις καρδιές μας με τη πρώτη ματιά. Με πολυεδρικό σχήμα σαν πολύτιμος λίθος και με μήκος μόλις 73mm υπόσχεται να ενώσει την επικοινωνία μας με τον κόσμο της μόδας και του στυλ... Το χρώμα του είναι ένα γλυκό και ναζιάρικο τριανταφυλλί ενώ έχει και επίστρωση χρυσού 24 καρατίων...!

Jalou by Dolce & GabbanaImage: www.sonyericsson.com

Jalou by Dolce & GabbanaImage: www.ubergizmo.com

Επίσης, εκτός από το μαγευτική εξωτερική εικόνα του και ο εσωτερικός του κόσμος είναι εξίσου εντυπωσιακός. Ένα έχω να σας πω, εκτός από τα πλήκτρα του που δεν θα σταματήσετε να πατάτε υπάρχει ένα μυστικό! Ποίο είναι? Με το πάτημα ενός απλού κουμπιού η οθόνη μετατρέπεται σε καθρέφτη και έτσι μπορείτε, χωρίς να γίνεται αντιληπτή από τον κούκλο που κάθεται στο απέναντι τραπέζι και σας γλυκοκοιτάζει, να ελέγξετε αν το κραγιόν σας θέλει ένα γρήγορο φρεσκάρισμα! Τέρμα τα καθρεφτάκια στις τσάντες μας!!!!

Jalou by Dolce & GabbanaImage: www.mobilebond.com

Και επειδή είμαστε εκτός από super μοδάτες γυναίκες και σύγχρονες το Jalou έχει πολλές δυνατότητες. Αρχικά, η 3.2 megapixel κάμερα του έχει ψηφιακό zoom έως 3.2x και επιλογές όπως η διόρθωση φωτογραφιών που γίνεται απλά και εύκολα με το photo fix, η γεωγραφική σήμανση (geo tagging), το blogging φωτογραφιών, οι πηγές των φωτογραφιών (photo feeds) και φως εγγραφής video. Επίσης, για να έχουμε παρέα όλα τα νέα hits της αγοράς είναι εφοδιασμένο με media player με την διαχρονική ποιότητα ήχου της Sony Ericsson. Διαθέτει QVGA οθόνη 2.0 ιντσών και μια εξωτερική 1.3 ιντσών, GPS, HSDPA, Bluetooth, FM Radio με RDS και Accelerometer, NetFront Browser, είναι συμβατό με YouTube™, θα έχουμε και τα email στην τσέπη μας, TrackID™ - αναγνώριση μουσικής, 3G Internet υψηλής ταχύτητας, video streaming και ομιλία & σερφάρισμα ταυτόχρονα!!

Jalou by Dolce & GabbanaImage: www.mobiland.gr

Jalou by Dolce & GabbanaImage: www.buzzcritic.com

Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana

Link: http://www.youtube.com/watch?v=5T2Azu0736A

Αν δεν σας έπεισα ακόμα τώρα θα σας κάνω να το σκεφτείτε σοβαρά. Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί και εσείς ένα βραδινό φόρεμα κλεισμένο σε ένα κουτί με χρυσές κορδέλες, ναι όπως στις ταινίες??? Πολλές! Έτσι και το Jalou είναι κλεισμένο μέσα σε ένα ροζ πακέτο που περιλαμβάνει μεταξένιες και κομψές θήκες για να μην πάθει τίποτα το κινητό σας καθώς και ένα special σετ ακουστικών με χρυσά διακοσμητικά που φέρει την υπογραφή των Dolce & Gabbana. Και για να είστε πάντα ενημερωμένες με την τελευταία λέξη της μόδας το κινητό διατίθεται με πλούσιο υλικό του οίκου καθώς και όλα τα νέα fashion news που θα ενημερώνεστε από το τηλέφωνο σας μέσω μιας πηγής ειδήσεων RSS.

Jalou by Dolce & GabbanaImage: www.omio.com

Δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα παραπάνω τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε όταν θα διαβάζετε αυτό το άρθρο από την οθόνη του.... Jalou! Για περισσότερες πληροφορίες στο www.sonyericsson.com

Sony Ericsson Jalou - Video Promo

Link: http://www.youtube.com/watch?v=sd3wgdKcALU

To άρθρο ανήκει στην κατηγορία Gadgets | Science & Technology και έχει tags: Δανάη Πάσσα | Sony Ericsson | mobile | Jalou | Dolce & Gabbana

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

Except where other wise noted, content on this site is licensed under Creative Commons Attribution Noncommercial-Share Alike 3.0 Greece